Ingredients per a 4 persones
Per la salsa
|
Primer bullir l’arròs o les patates al forn. Salar els llenguados i enfarinar. A una paella posar dos cullerades d’oli i fregir els llenguados uns dos minuts per costat depenent de la mida.
Servir les llenguados acompanyats d’arròs o patates. La salsa és millor servir-la apart així cada u se la posa al seu gust.
La salsa
Pelar i picar les ametlles torrades, a un paella posar la nou de mantega les ametlles i la crema de llet, portar-ho a ebullició rectificar de sal i pebre deixar bullir 2 minuts i servir.
Per facilitar-vos la feina us adjunto un video de la recepta:
Servir les llenguados acompanyats d’arròs o patates. La salsa és millor servir-la apart així cada u se la posa al seu gust.
La salsa
Pelar i picar les ametlles torrades, a un paella posar la nou de mantega les ametlles i la crema de llet, portar-ho a ebullició rectificar de sal i pebre deixar bullir 2 minuts i servir.
Per facilitar-vos la feina us adjunto un video de la recepta:
0 comentarios:
Publicar un comentario