miércoles, 2 de mayo de 2012

LLENGUADO A LA SALSA D'AMETLLES

LLENGUADO A LA SALSA D'AMETLLES
Ingredients per a 4 persones
  • 4 llenguados
  • Farina
  • Oli, sal
  • Arròs o patates per acompanyar
       Per la salsa
  • 1 nou de mantega
  • 100 grams d’ametlles torrades
  • 300 grams crema de llet

Primer bullir l’arròs o les patates al forn. Salar els llenguados i enfarinar. A una paella posar dos cullerades d’oli i fregir els llenguados uns dos minuts per costat depenent de la mida.
Servir les llenguados acompanyats d’arròs o patates. La salsa és millor servir-la apart així cada u se la posa al seu gust.
La salsa
Pelar i picar les ametlles torrades, a un paella posar la nou de mantega les ametlles i la crema de llet, portar-ho a ebullició rectificar de sal i pebre deixar bullir 2 minuts i servir.


Per facilitar-vos la feina us adjunto un video de la recepta:

 

0 comentarios:

Publicar un comentario